Podivný sen ...

17. 1. 2012 15:26
Rubrika: Vše možné

Dnes v noci se mi zdál opravdu podivný sen ...


     ... zdálo se mi, že jsem někde v lese a pomáhám jiným mladým lidem při práci. Jakmile jsme všichni svou práci dokončili, vrátili jsme se společně na faru - ve Staré Vsi (DCM).
      Na tom prostranství u vagónu pracovalo 5 holek. Čtyři z nich jsem neznala, ale jednu ano. Pracovala tam moje dlouholetá kamarádka Anežka, kterou strašně moc obdivuji a jednou bych chtěla být alespoň z poloviny tak dobrá jako ona.
      Anežka jakoby vycítila mou přítomnost, zvedla se od své práce, otočila se a běžela mi naproti. Jakmile jsme k sobě doběhly skočily jsme si kolem krku, jelikož jsme se opravdu dlouho neviděly. Po chvilce se však ode mě odsunula a mlčky se vracela ke své práci.
      Já jsem se zmohla jen na to, abych za ní zavolala: "SNAD SE JEŠTĚ NĚKDY UVIDÍME?!?!?!" A Anežka se najednou zastavila, otočila se a řekla mile: "MOŽNÁ!" ...


Že to bylo poselství od Našeho Pána jsem pochopila až ráno. Prostřednictvím tohoto snu mi chtěl sdělit, že se mám více modlit ke své biřmovací patronce sv. Anežce České, neboť ze slovíčka "MOŽNÁ" se snadno může stát slovo "NIKDY"!!

Zobrazeno 783×

Komentáře

rick

díky za možnost si to přečíst!

katherina

nemáš zač :))

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio