Významný den???

14. 11. 2011 15:44
Rubrika: Vše možné

V sobotu byl významný den!
Psalo se datum 12. 11. 2011.

Nejen, že to bylo přesně 22 let od svatořečení svaté Anežky České, byl to také den, kdy se slavila v naší farnosti velká sláva. Sedm biřmovanců - jako 7 darů Ducha Svatého :))) - včetně mě, mělo v sobotu přijmout "z rukou" Otce biskupa svátost biřmování. .............. A taky, že jsme ji nakonec přijali :) .

Jako svou biřmovací patronku jsem si vybrala svatou Anežku Českou. .......... Nebyla to náhoda!! Tato "silná" světice ve mě cosi probouzela už delší dobu, takže nebylo ani pochyb, že by to měl být někdo jiný :)

Tento den pro mě bude navždy něčím významným, neboť při 22. výročí svatořečení jsem měla tu možnost příjmout "Pečeť darů Ducha Svatého". A navíc letos o den později (13. listopadu) slavíme přesně 800. výročí narození české princezny.

Na závěr mě k té Anežce napadá taková krásná historka, co pronesla sestra v sobotu, když na Noe vysílali svatořečení sv. Anežky: "Kačo, jdeš se dívat na tu Anež???" a já na ni: "Na kterou Anež??" a ona na mě: "No přece na tu Českou, ne???" :D :D :D

Tak to je jen takové odlehčení na závěr!

Přeji Vám ať se za Vás vaši křestní i biřmovací patroni přimlouvají, jako to dělá svatá Anežka Česká u mě!


Zobrazeno 988×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio